Compartimentări din sticlă

compartimentari din sticla in stil modern

Dacă ai ales să redefinști spațiul în care locuiești și dorești sa îi dai o notă de eleganță și rafinament cu siguranță alegerea sticlei ca și material pentru uși va fi una binevenită. De ce? Pentru că ușile interioare din sticlă securizată au o viață lungă și se vor adapta ușor oricăror alte modificări care ar putea surveni în locuința ta de-a lungul timpului. Poți alege o ușă de sticlă interior sau o ușă de sticlă glisantă. Orice ai avea nevoie la noi vei găsi soluția potrivită.

Chiar dacă unii clienți ar putea avea îndoieli în legătură cu usurința îngrijirii unor astfel de uși de sticlă, având în vedere că sticla este tratată anticalcar acesta face tot procesul de ingrijire unul foarte accesibil cea ce face ca ușa de sticlă interioară să aducă un look fresh și de invidiat oricărei încăperi în care o vei instala.

Lasă lumina naturală să iți inunde locuința 

Alegând sticla te vei bucura mereu de un joc de culori în funcție de momentul zilei, aspect care va aduce locuinței tale mereu un element de surpriză. Lumina naturală va pătrunde în casa ta pe tot parcursul zilei permițând conectarea cu natura chiar dacă ești în confortul locuinței tale. Poți folosi compartimentarea de sticlă ca și o unealtă pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare sau mai luminos.

Iar dacă ești în căutarea unei soluții pentru împărțirea spațiului sau ai nevoie de o ușă de sticlă interioară și nu vrei să dai încăperii un aer închis ci iți dorești sa dai impresia de spațiu folosirea sticlei pentru proiect tău este cea mai bună alternativă. 

Pentru că o ușă de sticlă de interior va da spațiului tău intimitate fără a compromite dorința de a păstra o anumită estetică și chiar scoțând în evidență diverse obiecte de decor plasate în apropiere. 

Bucătăria, locul în care petrecem momentele frumoase împreuna 

Sau poate ești în căutarea unei uși care să despartă zona de zi de bucătărie, sau biroul de zona de zi, indiferent care este nevoia ta, la noi vei găsi cele mai potrivite opțiuni. Știm cu toții că atunci când gătim ne place să ne petrecem acel timp într-o atmosferă cât mai bine structurată și organizată, care să permită păstrarea mirosului într-o zona limitată. Alegând compartimentarea de sticlă vei putea obține aceasta fără a trebui să te închizi față de restul locuinței. Vei avea mereu acces vizual la persoanele din încăperile vecine dacă dorești fără ca ei să fie nevoiți să miroasă ceea ce tu pregătești. 

Atunci când spațiul este unul mic și nu îți permite integrarea unei uși de sticlă clasice poți alege o usa de sticlă glisantă, care se va mula perfect spațiului în care dorește a fi montată. 

Atunci când alegi o ușă de sticlă glisantă pentru bucătărie poți să îi oferi un aspect personal prin imprimarea unei imagini sau culori sau prin alegerea unei sticle satinate sau parsol în locul sticlei transparente. 

Spațiul de lucru este acum mai prietenos

Atunci când ești în căutarea unei soluții pentru compartimentarea unor spații de lucru cu certitudine trebuie să iei în considerare realizarea acestui proiect folosindu-te de sticlă securizată deoarece va oferi un aspect omogen și armonios plin de lumina naturală. Fie ca e vorba de împărțirea zonei de birouri sau încadrarea zonei de ședință, sticla iți oferă garanția unui spațiu protejat (zgomot, lumina chiar) și fluid. 

Sau poate cauți o soluție pentru compartimentări sticlă pentru un spațiu de joacă sau de distracție. Oricare ar fi nevoia ta de compartimentare sticlă la noi vei găsi soluția potrivită.

Alegerea ușilor de sticlă securizată va ajuta la compartimentarea spațiului, indiferent de dimensiuni va reuși sa ordoneze zonele într-un mod elegant și armonios. 

Dacă dorești să dai un plus de estetica spațiului poți sa te folosești de diferite accesorii de culori diferite pentru a încadra sticlă și a scoate-o în evidență sau dimpotrivă, poți alege să folosești accesorii aproape invizibile pentru ca proiectul tău de sticlă să se integreze ca o piesă dintr-un puzzle. 

Calitatea premium a sticlei securizate 

Ne dorim să facem clienții fericiți, de acea nu facem rabat când vine vorba de materialele pe care le folosim. Lucrările de compartimentare interioare sunt realizate din sticla de 10 mm, în funcție de cerințele clientului fie transparentă, parsol sau satinată. 

De asemenea accesoriile sunt de cea mai înaltă calitate pentru a se îmbina perfect cu orice stil arhitectural pe care clientul dorește să îl îmbrățișeze.

Vă așteptăm sa apelați cu încredere la specialiștii noștri pentru următorul proiect de compartimentare sticlă, balustradă din sticlă, sau paravan dus walk-in. Aceștia vă vor oferi și consultanță gratuită care va veni de mare ajutor pentru că un în spate experiența a sute de clienți satisfăcuți.