Paravan de duș walk in

paravan de dus cu feronerie neagra

Ai o locuință mică și dispui de o baie de care ai vrea să te bucuri la maxim dar spațiul nu îți permite încadrarea unei cabine de duș ? Soluția este realizarea unui paravan duș walk in de sticlă personalizat, la dimensiunile potrivite spațiului în care se dorește a fi montat. 

De ce ai face un compromis când vine vorba de baia ta? Din cauza lipsei de spațiu? Din cauza bugetului? Nici unul din argumente nu este acceptabil pentru că la noi vei găsi soluții personalizate care vor permite încadrarea perfectă în spațiul de care dispui și prețuri accesibile fără a face rabat de calitate. 

Dacă îți dorești un paravan de duș fix sau un paravan de duș pliabil, noi avem soluții pentru cele mai dificile spații. Dacă ești în căutarea unui paravan duș walk in îți stăm la dispoziție pentru prețuri fără egal și servicii de 5 stele.

Pentru ca avem furnizori de top poți sta liniștit că sistemul de prindere al paravanului de duș sticlă nu se va deteriora în timp și își va păstra culoarea și calitatea. Poți alege o culoare clasică ca și inox sau negru, auriu sau alb dacă dorești sa armonizezi paravanul de duș walk in cu restul băii tale. 

Care sunt avantajele unui paravan de duș walk in? 

Este ușor de întreținut 

Pentru că sticla securizată pe care o folosim este de cea mai bună calitate și o tratăm anticalcar nu vei avea bătăi de cap cu întreținerea paravanului de duș walk in al oazei tale de relaxare ci dimpotrivă, aceasta te va aștepta în fiecare dimineață pregătită să îți ofere un start de nota zece. 

Este sigur 

Sticla pentru paravanul de duș walk in este o sticlă securizată care întră în cuptor la temperaturi înalte conform rețetei specifice fiecărei grosimi în conformitate cu standardele Europene, de aceea poți sta liniștit că aceasta nu se va sparge să rănească pe nimeni fiind foarte rezistentă și durabilă. Chiar dacă ar fi să se spargă, fiind de 6 ori mai puternică decât sticla normală, în momentul în care s-ar sparge nu ar răni, nu ar sparge obiectele din jur și s-ar sparge în mii de bucățele minuscule ușor de curățat. O astfel de sticlă tare îți va garanta o experiență lipsită de griji. Pentru că securitatea celor dragi ție este de neprețuit este important să te asiguri de calitatea paravanelor de duș atunci când dorești un astfel de proiect.

Esti facil de montat 

Nu vei avea bătăi de cap cu montajul paravanului walk-in de sticlă securizată dacă ai alege sa îl realizezi pe cont propriu. Colegii te pot ghida pas cu pas pentru un montaj facil, iar dacă alegi ca sa ne ocupăm noi de aceasta parte, poți sta liniștit ca totul va fi montat cât ai spune sticlă. 

Accesibil și practic

Fiind adaptat spațiului tău paravanul de duș walk in este foarte accesibil și practic. Sistemul de prindere al paravanului de duș este unul optimizat în așa manieră încât să nu afecteze funcționalitatea paravanului de sticlă. 

Pentru că înțelegem nevoia de produse personalizate care sa se potrivească perfect spațiului locuinței dumneavoastră oferim paravane de duș de tip walk in personalizate și cabine de duș cu feronerie premium la culoarea dorită de dumneavoastră.

Dacă ești în căutarea unor soluții din sticlă securizată și pentru alte spații cum ar fi holul tău îți stăm la dispoziție și cu compartimentări de sticlă și balustrade de sticlă.