Cabina de sticla – Lucrari Din Sticla Securizata Premium! Imbunatatirea Locuintei Tendințe actuale în amenajări interioare pentru living-uri moderne

Tendințe actuale în amenajări interioare pentru living-uri moderne


living modern in culoare gri

În era informației este atât de simplu să găsești idei de amenajări interioare pentru locuința ta. Fiecare cameră este importantă, dar trebuie să recunoaștem că amenajarea living-ului tău va spune cea mai frumoasă poveste despre tine, pentru că este locul în care îți primești invitații, te relaxezi și petreci o mare parte a timpului petrecut acasă. 

Fie că ai nevoie de inspirație pentru amenajare living clasic, decorare living sau cauți idei amenajări living lasă-te impresionat de ultimele tendinte dacă dorești să ai o locuință actuală și amenajarea ta interioară să fie una de succes. 

Tendințele anului 2023

Cele mai noi tendințe ale anului includ amestecuri curajoase între materiale care în mod obișnuit nu s-ar combina (piatră – sticlă spre exemplu) dar și folosirea de lumini și culori puternice. 

În general anul acesta este influențat de designul anilor ‘60 și ‘70 și este reprezentat de un lux mascat, adică se dorește ca amenajarea să fie luxoasă dar fără a da impresia că s-a investit mult timp și resurse financiare. 

Procesul de decorare 

Dacă ești în proces de decorare a livingului tău îti recomandăm să alternezi materialele pe care le folosești și să nu omiti faptul că un perete de sticlă securizată îți va deschide zona de living și va creea un vibe modern și luxos. 

Dacă ai nevoie de idei de amenajări interioare pentru living îți împărtăsim un secret. Noi avem o mulțime(pe care vrem să ți le prezentăm și ție), pentru că ne placem să studiem ultimele trenduri. 

Îți împărtășim că pentru decorarea livingului culori ca și verde închis, galben, roz pastelat sau lavandă sunt doar câteva din cele mai căutate nuanțe. 

Părerea designerilor

Designerii de top au ales pentru acest an pentru amenajarea livingului abordări clasice cu o întorsătură mai aparte. Oscilează între culori naturale și puternice în funcție de personalitatea clientului și atributele spațiului. 

Totodată aceștia aleg în decorarea livingului modele jucăușe și materiale cu texturi bogate și piese de mobilier confortabile care să realizeze prin amenajarea livingului tău a unui spațiu luxos dar imbietor, unde sa iti regăsești liniștea, să te deconectezi și să iți reincarci bateriile consumate peste zi. 

Stilul soft transitional este cel mai căutat de către designerii de top în ultimii ani pentru că oferă versatilitate și adaptabilitate într-o mulțime de stiluri de amenajare. Este un stil flexibil și care rezistă testul timpului pentru că îi oferă o stare de confort clientului. 

Nu toata lumea își dorește o locuință care să fie supra amenajată ci unele persoane își doresc un spațiu personalizat în care să se simtă acasă. Stilul soft transitional oferă un spațiu în care mai multe persoane să se încadreze pentru că le permite să își asume riscuri și să ia decizii fără teama că într-un an, doi alegerile făcute pentru amenajarea livingului vor părea demodate. 

Compartimentări folosind sticla securizată

compartimentare din sticla securizata living

Dacă ești încă în căutare de idei amenajări living sau în proces de decorare a livingului una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua este sa alegi un perete de sticlă pentru a împărți zona de zi de bucatărie spre exemplu. 

Sticla securizată Flutis sau sticla satinată vor oferi intimitate și romantism spațiului fără a obtura sau distrage atenția de la celelalte elemente de design alese. 

Elemente de legatură în amenajarea livingului

Oricare ar fi punctul central al camerei tale poți să te folosești de diverse elemente de legatură pentru a crea un spațiu călduros și primitor în care nu te vei plictisi să stai sau să îl admiri. Alegerea unor materiale durabile și versatile vor crea o atmosfera de vis plina de mister și eleganță. Marmura este unul dintre materialele care se va îmbina melodios cu sticla securizată și cu alte materiale textile neutre pe care le poți alege pentru scaun, canapea sau fotoliu. 

Decorarea livingului punând o mare atenție pe detalii va oferi o nota de lux și nostalgie. Inspirația din anii 60-70 specifice acestui an va oferi decorarii livingului tău un sentiment de vechi, dar nu demodat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *