Influenta anotimpurilor in amenajarea interioara!Natura a fost creată cu un scop – acela de a creea un loc de care să ne putem lăsa inspirați și bucura în viața de zi cu zi de ea. Măiestria cu care fiecare anotimp a fost creat și multitudinea de elemente care pot inspira amenajarea interioară sunt nenumărate și pot deveni o parte identificatoare în aceasta.

Ideile de amenajare interioară pot fi găsite la tot pasul în natură, trebuie doar să ii dai timp să ți le descopere.

Primăvara

Poate ești în căutare de idei practice de amenajări interioare. Ai nimerit cum nu se putea mai bine! Aici cu siguranta vei gasi inspirația necesară. 

Primăvara este anotimpul preferat al multor persoane pentru că readuce natura la viață și dă aer de nou. Păsărelele care cântă pe la ferestre și prin copaci anunță sfârșitul iernii și intrarea într-un nou sezon. 

balustrada interioara

Copaci care încep să înmugurească și apoi să înflorească și înverzească deschizând o ușă plină de culoare pentru un nou început. 

Tot așa și momentul în care decizi amenajarea apartamentului sau casei tale este un nou început. De aceea fiecare element este important pentru că va ajuta la realizarea unui spațiu de vis pe care-l vei numi acasă. 

Alege să iți compartimentezi spațiul cu sticla securizată care va permite razelor soarelui să iți inunde locuința care a fost toata iarna ascunsă în întuneric. 
Bucură-te de dușuri interminabile în cabina de sticlă personalzată care te va ajuta să ai dimineți pline de farmec și să începi cu brio ziua.

Vara

Nu te lăsa copleșit de multitudinea de idei de amenajări interioare, acele schimbări mici dar de efect mare.

balustrada din sticla securizata balcon

Mulți dintre noi adoră vremea călduroasă și de aceea vara este anotimpul nostru preferat. Poate că pană acum ai tot amânat amenajarea apartamentului sau casei tale, dar de acum începi să cauți idei de amenajare interioară pentru locuința ta. 

Nu știi de unde să începi? Nimic mai simplu. Începe cu lucrurile de bază – alege elemente și materiale ușor de combinat care își vor păstra caracteristicile și calitatea în timp. Sticla cu siguranță este unul dintre acestea și alegerea unei balustrade de sticlă va fi cu certitudine unul dintre atuurile casei tale. 

Alegând o balustradă de sticlă securizată sau laminată vei oferi casei tale un ambient fluid care va da un look modern și pretențios fără a fi nevoie să spargi cutia de economii. 
Dacă ești în căutarea unor idei de amenajări exterioare lasă-te inspirat de lucrările din portofoliul nostru sau permite-ne să iți oferim consultanță gratuită.

Toamna

De acum încet încet, vara trece, păsările călătoresc spre zone mai calde și frunzele se decolorează. De ce nu ai vrea să poți observa toate aceste transformări ale naturii de pe balconul tău sau din livingul tău? 

Poate te întrebi cum ai putea face asta? Foarte simplu. Alegând sticla te vei simți mereu aproape de natura pentru ca aceasta va permite să observi și să te bucuri de splendidele culori ale toamnei și de neașteptatele transformări care apar în natură. 

Lasă-te impresionat de covorul colorat al toamnei din căldura locuinței tale. Admira bogăția toamnei din locuința ta proaspăt amenajată cu sticlă securizată de cea mai bună calitate. Fie că ai ales-o pentru compartimentarea bucătărie, zonei de living sau pentru balustrada interioară.

Iarna

Poate ești puțin înafara elementului tău și cauți amenajări interioare pentru apartamente și ești cam pierdut. Nu de descuraja, spațiile mici pot deveni mai mari prin folosirea materialelor potrivite. 

semineu inconjurat cu sticla securizata

Iarna ne petrecem mai mult timp în care și părerile sunt împărțite – unii o adoră alții nu o agreează. Cei care o adoră se bucura de faptul că vor petrece mai mult timp în spațiul lor personal fără a fi deranjați, se vor bucura de intimitatea din familie. Pe când alții vor spune ca se simt blocati și vor libertatea pe care anotimpurile mai călduroase o oferă. 

În oricare dintre cele 2 categorii te-ai identifica alegerea sticlei securizate pentru amenajarea spațiului va fi cu siguranță o idee practică. De ce? Pentru ca folosind sticla vei avea un spațiu personal și totuși familial dar în același timp nu te vei simți blocat în interior ci oarecum vei avea sentimentul că ești aproape de natură chiar și-n sezonul rece. 

Oricum încercam să o dăm, trebuie să recunoaștem că suntem puțin subiectivi pentru că sticla este pasiunea noastră. 

Dar nu lăsa asta să te influenteze ci înainte de a începe amenajarea interioară a casei tale acordă-ți timp să studiezi câteva dintre alegerile smart făcute de clienții noștri și cu siguranță te vei convinge singur că alegand sticla securizată nu ai cum să ieși în pierdere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *