Despre noi

Fit Glass a început cu un vis mare al unui băiat mic care abia împlinea 10 ani. Alergând prin curtea școlii în pauzele de masă adesea se jucau fotbal, basket și nu de puține ori s-a întâmplat să mai spargă o sticlă din somtuoasa clădire în care se țineau orele. Tot de atâtea ori își punea întrebarea de ce trebuie să facă atât de multă mizerie o sticlă spartă și oare ce s-ar putea face pentru a evita astfel de situații. 

Crescând a devenit tot mai curios și dornic să învețe și forțat de circumstanțe de aceea am luat calea străinătății. Acolo viața i-a dat oportunitatea să cunoască atât de multe lucruri și unul dintre șantierele pe care a ajuns să lucreze avea un proiect cu multă sticlă inclusiv compartimentari din sticla, balustrada din sticla securizata interioară, balustrada exterioară, cabine de sticlă și paravane toate din sticlă securizată. Forțat de circumstanțe a fost nevoit să învețe să le monteze și instaleze atunci când unul dintre colegii care făcea asta a avut niște probleme de sănătate și lucrarea trebuia să avanseze. Astfel cu indicații prețioase și mult curaj și-a luat inima în dinți și a realizat cât de bine a putut acel montaj. De atunci a prins drag de sticlă securizată și încet a început să cocheteze cu idea de a face asta în continuare. 

S-a întors acasă cu mult entuziasm și ambiție și a pus fundația unei firme care astăzi servește sute de clienți lunar. 

De atunci creștem și învățăm lucruri noi în fiecare zi si va invitam sa vedeti cele mai recente lucrari pe pagina noastra de portofoliu si de ce nu sa cititi si cele mai noi articole postate pe blog.