Cabina de dus

Magia unei băi de iz de spa

cabina de dus baie neagra

Haideți să recunoaștem, atunci când pășim în baie toate simțurile se activează și transcendem într-o lume magică. O lume în care uităm de listele de cumpărături, de cozile interminabile, de emailurile care trebuiau trimise și cina care așteaptă să fie gatită. 

Atunci când zăvorâm ușa băii și închidem ochii deja ne imaginăm că intrăm într-o baie turcească sau în spa-ul unui hotel de 5***** care oferă servicii de cea mai înaltă calitate distinșilor clienți. 

Chiar dacă nu avem maseurul personal sau telecomanda pentru a activa dușul din tavan, acele minute pe care le petrecem în cabina de duș sunt momentele noastre de detașare totală și reîncărcare a bateriilor. 

Pentru că aceste aspecte nu sunt deloc străine pentru noi și pentru ca știm cât de important este simțurile să iți fie răsfățate ne-am focusat pentru a le oferi clienților cabine de duș complete la standarde superioare realizate din sticlă securizată de cea mai înaltă calitate. Ascultând dorințele fiecărui client am înțeles că nu putem standardiza un produs care se dorește a se potrivi ca o mănușă pentru că fiecare baie este unică.  Venim în anticiparea nevoilor clienților cu sticlă pentru cabina de duș de calitate superioară la prețuri de ne-egalat.

Varietate de opțiuni 

De aceea am venit cu o lista completă de particularități din care fiecare client este liber să aleagă pe cele care i se potrivesc cel mai bine. În primul rand atunci cand alegi sticla pentru cabina de baie trebuie să ți cont de câteva aspecte esențiale inclusiv grosimea, culoarea, textura, duritatea, tratamentul sticlei și garanția care vine odată cu aceasta. 

cabina de dus transparenta alba

Variantele pe care noi le propunem pentru sticla cabinei de duș în ceea ce privește grosimea sunt 8 mm, 10 mm, 12 mm iar în privința culorii avem opțiunea transparentă, fumurie (parsol) sau satinat. Pentru că ne dorim ce e mai bun pentru clienții noștri care aleg cabină de duș din sticlă securizată recomandăm tratatamentul anticalcar al cabinei de duș pentru ca sticla cabinei de duș sa fie mai ușor de curățat și întreținut pe termen lung. 

Feroneria – condimentul perfect

Alături de o cabină de baie perfectă trebuie neapărat sa stea feroneria potrivită. De aceea furnizorii noștri vin cu materiale de calitate superioară, de orice culoare cerută pentru ca să existe o omogenitate și să atragă privirile cârcotașe ale celor mai pretentioși musafiri. 

Fie ca alegi feronerie de culoare neagră, aurie, auriu vintage, alb sau mergi pe varianta clasică de aluminiu poți fi sigur ca feroneria cabinei de duș se va comporta excelent în timp și va oferi spațiului tău un iz de lux și opulență. 

Stilul băii tale

cabina de dus cu feronerie neagra

Când avem la îndemână atât de multe variante de design și poți aborda un stil modern, modern minimalist, clasic sau tradițional, industrial, retro, vintage sau chiar boem cum te asiguri ca o cabină de duș se va încadra în povestea pe care dorești să o creezi și va complimenta restul băii? În mod cert prin culorile feroneriei alese și prin culoare sticlei pentru cabina de duș.

Pentru mai multe informații consultanții noștri vă stau la dispoziție cu sfaturi și idei și suntem convinși că împreună veți crea ceva unic și valoros realizând cabina de duș perfectă.

Prețul unui proiect personalizat

Da, știm ca și prețul cabinei de duș este un aspect important atunci când te pregătești de comandarea unei cabine de duș, dar să știi că o cabină de duș la preț ieftin nu este neapărat soluția cea mai bună atunci când dorești calitate și durabilitate. 

De aceea te încurajăm să fii puțin rezervat atunci când primești oferte care par prea bune pentru a fi adevărate. 

Dar fii liniștit, ești pe mâini bune. La noi vei găsi echilibrul între calitate, servicii de top și prețuri accesibile pentru cabina ta de baie.