Balustradă din sticlă

balustrada din sticla securizata in stil modern

Cu siguranță va întoarce privirile curioase ale vizitatorilor și va ridica întrebări pentru curioșii care vor observa eleganța și aspectul modern oferit de balustrada din sticla. 

Alegând o balustradă interioară de sticlă vei da impresia de spațiu și va oferi un aspect natural locuinței. Poți alege dintr-o multitudine de opțiuni de accesorizare (inclusiv culori diferite) a ei pentru ca aceasta sa fie în armonie cu restul design-ului. 

De asemenea poți alege să completezi aspectul casei tale cu o balustradă exterioară de sticlă pentru a păstra același ton. Aceasta este o variantă elegantă și ușor de potrivit cu orice culoare exterioară și stil arhitectural. 

Un amalgam de texturi de culori 

Pentru că o balustradă din sticlă securizată permite reflectarea razelor de soare, ale culorilor din mobilier, tablouri sau alte obiecte decorative din proximitate poți fi sigur că alegând o astfel de adiție nu vei fi dezamăgit. 

Pe lângă aspectul omogen și luxos o balustradă din sticlă securizată va crea un dans modern al culorilor. 

Atunci când te hotărăști să integrezi un astfel de proiect în casa ta de vis este important să te informezi despre opțiunile disponibile. 

Alegerea unei balustrade din sticlă securizată transparente va oferi un look minimalist și totuși plin de accent sau există opțiunea de a alege sticlă securizată parsol (fumurie) dacă doriți și oferiți un contrast sau un grad mai mare de intimitate. Cu toții știm cât de important e “acasă” pentru că e tărâmul în care ne încărcăm bateriile, ne adunăm să sărbătorim momentele frumoase, creăm amintiri și nu numai.

Finisajul Sticlei Securizate și laminate

    Pentru că o lucrare personalizată nu este una de serie suntem foarte atenți în procesul de decupare și finisare al sticlei pentru a ne asigura că fiecare element este realizat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. De aceea ne asigurăm că fiecare colț este lustruit cu un utilaj special. Totodată folosind tehnologie de ultimă generație ne asigurăm că fiecare lucrare este la cele mai înalte standarde inclusiv la partea de securizare și va mulțumi cei mai pretențioși clienți. 

    Pe lângă procesul de securizare prin care fiecare sticlă trece, acestea trebuie să treacă cu brio și de ochiul experților tehnicieni care își dau ok-ul și garantează că fiecare element al balustradei tale își va păstra aspectul în timp.

Opțiuni și culori 

În funcție de opțiunile alese de client acesta poate opta pentru folosirea unei sticle securizate de 10 mm pentru balustradă interioară sau 323, 626, 828 pentru balustradă interioară sau balustradă exterioară. 

    În plus la noi veți găsi culori diverse de sticlă care se vor potrivi ca o mănușă cu restul design-ului locuinței dumneavoastră. Dar asta nu e totul, nu în ultimul rând veți alege culoarea și modelul feroneriei folosit la montarea balustradei. Trebuie să recunoaștem că slăbiciunea noastră este feroneria albă pentru că este ușor de asortat cu diverse idei de amenajare și nu se demodează. Oricare ar fi dorința clientului noi vom veni cu soluția optimă. 

    Și pentru că avem cereri și de mână curentă pentru balustrada de sticlă colaborăm tot mai mult cu furnizori care oferă modele simple sau complexe în funcție de preferința beneficiarului.

Odată ce ai decis ce culoare de sticlă dorești următorul pas este modul de prindere al sticlei. Opțiunile sunt variate și poate fi realizată în puncte, piciorușe sau pe șină.

Pentru că avem grijă și înțelegem perfect îngrijorările clienților noștri fiecare lucrare trece printr-un proces de securizare standard care garantează rezistența acesteia pe o perioadă foarte îndelungată, fără a exista motive de îngrijorare că aceasta s-ar putea sparge.

Montajul unei balustrade de sticlă securizată este unul destul de complex deoarece sa ne asigurăm că atât accesoriile balustradei cât și sticla securizată se încadrează perfect în spațiul pentru care este destinată. 

Dar să țineți cont că prețul unei balustrade de sticlă va fi influențat de grosimea acesteia, modul de prindere și suprafața totală în care aceasta va fi pozitionată. Pentru o ofertă personalizată vă stăm la dispozitie. 

Impletirea utilului cu plăcutul 

Dacă sunteți în căutarea unei balustrade de sticlă exterioară va putem oferi mai multe informații și în această direcție, deoarece furnizori noștri oferă accesorii pentru balustrada de sticlă care rezistă la intemperii și va da un aspect modern și somptuos exteriorului casei tale. 

Realizarea unui proiect exterior va crea un ambient plăcut vizual, sticla fiind un material care se îmbină perfect cu orice texturi și culori. 

Fie ca alegi folosirea sticlei securizate pentru balustrada exterioară, sticla pentru balustradă balcon sau pentru compartimentarea unor spații exterioare, prețul sticlei va depinde de dimensiunile și accesoriile complementare acesteia.

Lasă proiectul tău de sticlă securizată pe mâna experților dacă vrei rezultate de calitate superioară și durabilitate in timp.

balustrada din sticla securizata culoare transparenta
balustrada din sticla securizata in stil modern
balustrada din sticla securizata